Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 13 januari 2018

Taart voor lokale held in Montfoort

Zaterdag is Ans van Vliet uit Montfoort tijdens ‘Bakkie on tour’ door D66 in het zonnetje gezet. Zij is één van de lokale helden die door de inwoners in december zijn genomineerd. Van Vliet zet zich vrijwillig in voor onder meer de wereldwinkel, als taalmaatje voor vluchtelingen en voor verstandelijk beperkten en doven.

“Ans staat voor ons symbool voor alle inwoners van Montfoort die zich inzetten voor anderen. Als gemeente zouden we niet zonder hen kunnen en op deze wijze willen we Ans en al die andere vrijwilligers en mantelzorgers een hart onder de riem steken”, aldus D66-fractievoorzitter Paul de Jonge.

Kerstmarkt
Inwoners van Montfoort en Linschoten konden afgelopen maand onder meer tijdens de Kerstmarkt in Montfoort hun lokale held nomineren. “Met deze actie willen we inwoners in het zonnetje zetten die voor het grote publiek misschien onzichtbaar zijn, maar voor hun directe omgeving onmisbaar”, zei D66-lijsttrekker Casper Schrijver toen hierover.

Bakkie on tour
Sinds kort komt D66 elke tweede zaterdag met bakfiets, koffie en thee de wijk in om naar de verhalen van inwoners te luisteren. In januari en februari zet de partij tijdens ‘Bakkie on tour’ de lokale helden met het meest inspirerende verhaal in het zonnetje. In februari bezoeken we een lokale held in Linschoten.